Smitteverntiltak (COVID-19-epidemien)

Byrådet innfører sosial nedstenging av Oslo.
Skjenkestopp med forbud mot alkoholservering i Oslo fra mandag 9. november kl. 24:00.

Schrøder bidrar på dugnaden som regjeringen ber oss om å ta og stenger derfor restauranten f.o.m tirsdag 10. november 2020, varigheten er avhengig av utvikling i smitte.

Vi stenger dørene med svært tungt hjerte. Vi ser dessverre ingen andre løsning slik situasjonen er nå.

 

For å redusere risikoen for smitte av COVID-19 (Korona virus) til våre gjester og ansatte innfører vi besøksrestriksjoner etter råd fra Helsedirektoratet.

Helse, tryghet og sikkerhet  til våre gjestene er viktig. Schrøder følger de siste anbefalinger fra www.fhi.no, www.helsedirektoratet.no og www.mattilsynet.no.

Følgende personer har ikke adgang:
Personer som vært i områder med vedvarende spredning av koronaviruset siste 14 dager. Områder med vedvarende smittespredning oppdateres fortløpende på FHIs nettsider: https://www.fhi.no

Personer som siste 14 dager har hatt tegn til luftveisinfeksjon. Symptomer med feber, sår hals, hoste, eller lett forkjølelse, ber vi deg å besøke oss en annen dag.

Alle som besøker oss må være friske.

Ordning som ivaretar smittevern

Krav om registrering av kontaktopplysninger
  • Formålet. Opplysninger om gjestene navn, tlf og besøksdato og tid registreres i 14 dager, i forbindelse med smittesporing .Opplysningene må kunne brukes til smitteoppsporing ved behov, og blir ikke brukt til andre formål slik som for eksempel markedsføring.
  • Sletter opplysningene fortløpende. Når opplysningene ikke lenger er relevante og det ikke er nødvendig å lagre dem med tanke på eventuell smittesporing slettes de fra vår registrer. Informasjonen  slettes etter 14 dager.

Bruk gjerne restauranten digital løsning til registrering av gjestene ved ankomst.   BESØKSREGISTRERING

Krav om avstand
Nye tiltak fra 29. oktober, påbud om munnbind innendørs på restauranten for ansatte og gjester i alle situasjoner der man ikke sitter ved et bord. Gjestene i restauranten skal ha minst én meter avstand. De som tilhører samme husstand eller er hverandres nærmeste må ikke ha én meter avstand.

Om restauranten er fullt må du prøve igjen senere, maks 50 personer.

Krav om bordservering
Gjestene skal ikke reise seg for å bestille, hente eller betale for mat og drikke i bar eller disk. Vår servitør tar imot bestilling, servere og ta betalt for mat og drikke ved bordet.

For å unngå smitte, ønsker vi at våre gjester sitter mest mulig ved bordet. Ved toalettbesøk og røykepauser må de ta hensyn og holde avstand til andre, minst 1 meter.

Mat- og alkoholservering
Så langt ser det ikke ut til at koronavirus smitter via mat eller drikkevann.
Dersom du ønsker mer informasjon om mat og drikke, kan du lese mer hos Mattilsynet.
https://www.mattilsynet.no/Utbrudd_av_koronavirus/Mat_og_drikkevann/til_forbrukere.37937

Ekstra rutiner for god hygiene:

  • Vi ber gjester om kortbetaling. Forsøk å unngå kontant betaling.
  • Vi sørg for ekstra renhold av dørhåndtak, bord, menyer, betalingsautomater og andre berøringsflater.
  • Vi har fjernet salt-/pepperbøsser, ketsjup-/sennepflasker, kurver e.l. som går videre fra gjest til gjest.
  • Vi server ikke mat som buffet.
  • Vi anbefaler alle våre gjester å vaske hendene ofte, gjerne før og etter besøket hos Schrøder
  • Vår meny er tilgjengelig via QR kode
  • Besøksregisteringen foregår digitalt via QR kode
  • Det er lagt ut informasjon til våre gjester om forhåndsregler for smittevern
  • Schrøder har redusert antall sitteplasser til halvparten.
  • Stans i innslipp til restauranten etter klokken 22.

Personalet har fått god opplæring og innføring av smittevernregler.

 

Copyright © 2000 All rights reserved- Restaurant Schrøder