Smitteverntiltak (COVID-19)

For å redusere risikoen for smitte av COVID-19 (Korona virus) til våre gjester og ansatte innfører vi besøksrestriksjoner etter råd fra Helsedirektoratet.

Helse, tryghet og sikkerhet  til våre gjestene er viktig. Schrøder følger de siste anbefalinger fra www.fhi.no, www.helsedirektoratet.no og www.mattilsynet.no.

Følgende personer har ikke adgang:
Personer som vært i områder med vedvarende spredning av koronaviruset siste 14 dager. Områder med vedvarende smittespredning oppdateres fortløpende på FHIs nettsider: https://www.fhi.no

Personer som siste 14 dager har hatt tegn til luftveisinfeksjon. Symptomer med feber, sår hals, hoste, eller lett forkjølelse, ber vi deg å besøke oss en annen dag.

Avstandsregelen:
Husk at avstandsreglene 1 meter avstand gjelder. Om restauranten er fullt må du prøve igjen senere, maks 50 personer.

Kun bordbestilling:

For å unngå smitte, ønsker vi at du sitter mest mulig ved bordet. Ved toalettbesøk og røykepauser må du ta hensyn og holde avstand til andre, minst 1 meter.

Ekstra rutiner for god hygiene:

  • Vi ber gjester om kortbetaling. Forsøk å unngå kontant betaling.
  • Vi sørg for ekstra renhold av dørhåndtak, bord, menyer, betalingsautomater og andre berøringsflater.
  • Vi har fjernet salt-/pepperbøsser, ketsjup-/sennepflasker, kurver e.l. som går videre fra gjest til gjest.
  • Vi server ikke mat som buffet.

Personalet har fått god opplæring og innføring av smittevernregler.

Copyright © 2000 All rights reserved- Restaurant Schrøder