DAGENSRETTER

Denne menyen gjelder ikke i julesesongen.
(1. november til  26. desember) 

MANDAG

KJØTTKAKER
Grove, håndstekte
serveres med erterstuing, tyttebærsyltetøy, saus og poteter
(Kjøttkaker kan innholde spor av sennep, saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.159,-

TIRSDAG

FERSK DAMPET ØRRET
(Inneholder fisk)

Kr.179,-

FERSK DAMPET SKREI
– servers kun i februar og mars måned.
(Inneholder fisk)

Kr.189,-

 

ONSDAG

BIFFKARBONADER MIDDAG
serveres med erterstuing, tyttebærsyltetøy, saus og poteter
(Biffkarbonader kan innholde spor av sennep, saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.159,-

 

TORSDAG

RASPEBALLER
serveres med saltkjøtt, flesk, vossakorv, ertersaus og poteter
(Saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.179,-

 

FREDAG

STEKT FLESK OG DUPPE
Lett saltet sideflesk av svin, duppe (kremet hvitsaus)
serveres m/ sesongens grønnsaker og kokte poteter
(Saus inneholder soya, melk (også laktose), gluten (hvetemel) 

Kr.149,-

 

LØRDAG

REINSDYRKARBONADER
serveres med erterstuing, surkål, tyttebærsyltetøy saus og poteter
(Saus innholder spor sennep, av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)

Kr.169,-

 

Copyright © 2000 All rights reserved- Restaurant Schrøder