-
MANDAG 179,-
Grove, håndstekte serveres med erterstuing, tyttebærsyltetøy, saus og poteter (Kjøttkaker kan innholde spor av sennep, saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)
-
TIRSDAG 199,-
FERSK DAMPET TORSK m/ eggesmør, gulrøtter og poteter (Inneholder fisk)
-
FERSK DAMPET SKREI 219,-
servers kun i februar og mars måned. (Inneholder fisk)
-
ONSDAG 169,-
BIFFKARBONADER MIDDAG serveres med erterstuing, tyttebærsyltetøy, saus og poteter (Biffkarbonader kan innholde spor av sennep, saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)
-
TORSDAG 199,-
RASPEBALLER serveres med saltkjøtt, flesk, vossakorv, ertersaus og poteter (Saus innholder spor av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)
-
FREDAG 159,-
STEKT FLESK OG DUPPE Lett saltet sideflesk av svin, duppe (kremet hvitsaus) serveres m/ sesongens grønnsaker og kokte poteter (Saus inneholder soya, melk (også laktose), gluten (hvetemel)
-
LØRDAG 179,-
REINSDYRKARBONADER serveres med erterstuing, surkål, tyttebærsyltetøy saus og poteter (Saus innholder spor sennep, av gluten (hvetemel), soya, melk (også laktose)
-
SØNDAG 159,-
STEKT FLESK OG DUPPE Lett saltet sideflesk av svin, duppe (kremet hvitsaus) serveres m/ sesongens grønnsaker og kokte poteter (Saus inneholder soya, melk (også laktose), gluten (hvetemel)