DAGENSRETTER

TODAYS SPECIAL

MANDAG/ MONDAY
KJØTTKAKER/ MINCEDMEATBALLS
serveres med erterstuing, surkål, saus og poteter.
served with, mashed peas, sour cabbage, lingonberries jam, sauce and potatoes
(Inneholder soya, milk (laktose) wheat flour (gluten)
209,-

TIRSDAG/ TUESDAY
NORSK MAT / TASTE OF NORWAY
serveres med en stk reinsdyrkake, en stk biffkarbonade og en stk kjøttkakker erterstuing, surkål, saus og poteter.
(Inneholder soya, milk (laktose) wheat flour (gluten)

219,-

ONSDAG/WEDNESDAY
BiffKARBONADER/BIFFMINCEDMEATCAKE
serveres med erterstuing, surkål, saus og poteter
(Inneholder soya, milk (laktose) wheat flour (gluten)
209,-

TORSDAG/THURSDAY
RASPEBALLER
serveres med vossakorv flesk, kålrabistappe og ertersaus
served with vossakorv pork, kohlrabi stew and pea sauce
(Inneholder soya, milk (laktose) wheat flour (gluten)
209,-

FREDAG/ FRIDAY
FLESK OG DUPPE
ROASTED THICK SLICES OF BACON
Lett saltet sideflesk av svin, dupe (kremet hvitsaus) serverer flesk med duppe kålrotstappe, saus og poteter.
Lightly salted flank steak of pork served with white sauce, mashed turnip and potatoes
(Inneholder soya, melk (laktose) og (gluten hvetemel)
209,-

LØRDAG/ SATURDAY
REINSDYRKARBONADER/
REINDEERMINCED MEATCAKE
serveres med erterstuing, surkål, saus og poteter.
served with, mashed peas, sour cabbage, lingonberries jam, sauce and potatoes
(Inneholder soya, milk (laktose) wheatflour (gluten)
209,-

SØNDAG/ SUNDAY
FLESK OG DUPPE
ROASTED THICK SLICES OF BACON
Lett saltet sideflesk av svin, dupe (kremet hvitsaus)serveres med duppe kålrotstappe, saus og poteter.
Lightly salted flank steak of pork served with white sauce, mashed turnip and potatoes.
189,-

Åpningstider. 15.00 – 22.00 Tlf. 22 60 51 83